Vil du vinne First Price premier?

First Price utvider i år brus-sortimentet med et friskt, sommerlig innslag. Etter flere år med klassikere i hyllene inntar nå Summer Breeze brus-avdelingen, og når den nye brusen skal lanseres, står konkurranser og premier i sentrum.

Smaken av sommer

Summer Breeze er årets sommernyhet fra First Price, og med fargerikt design og en frisk smak med blanding av mango, jordbær og litchi er den klar for å overta strender, grillfester og parktepper. 

FP Premie artikkel4_750x450.png

Det er premie. Det er First Price

Nå kan du være med å vinne flotte First Price premier ved å scanne de nye boksene i Snapchat. Når boksen scannes sendes du inn til et filter på Snapchat med den karakteristiske flamingoen i sentrum – gøy og enkelt og dele videre med venner. Hvem kan vel ikke sette pris på en oppblåsbar flamingo i monitor? Kampanjen er en konkurranse med premier i ekte First Price-ånd. Når du scanner boksen vil filteret komme opp og vinnerne av konkurransen sendes ett steg videre til en kampanjeside der de oppgir navn og hvor premien skal hentes ut. Prøv du også, og bli en av vinnerne av First Price sine flotte premier.

Noen av premiene som skal deles ut i forbindelse med kampanjen er et gavekort på bowling for én person, et års forbruk av julepapir, gavekort på to små kebab (uten ekstra mais) og kanskje muligens den gjeveste prisen – et minicruise i Oslofjorden, fra Aker Brygge til Nesoddtangen – med Ruter. 

Lykke til i konkurransen! 

FP Premie artikkel2.png