Disse First Price-produktene er «best i test»

Det er ingen grunn til å forvente mindre av smak og kvalitet selv om du velger billigere mat- og dagligvarer. Sjekk denne oversikten over First Price-produkter som gjør det bra i tester.

Det gjennomføres jevnlig tester i media av mat og andre dagligvarer, og det er slettes ikke alltid det er noen klar sammenheng mellom pris og gode testresultater.

Tvert imot har vi sett at First Price-produkter, som er de billigste alternativene du kan velge i butikken, også kan gå ut av tester med svært gode skussmål når det gjelder både smak, kvalitet og sunnhet.

Her kan du lese mer om noen av produktene som har gjort det bra i tester i 2020 og 2021. Oversikten inneholder First Price-produkter som har fått terningkast 5 eller 6:

First Price ovnsbakt leverpostei

Da Bramat.no testet leverpostei i februar 2021, krøp First Price ovnsbakt leverpostei nesten til topps. Med mye lever, bra med umettet fett og greit saltinnhold ble det terningkast fem på vår leverpostei. First Price ovnsbakt

leverpostei fikk også pluss fordi den ikke inneholder karragenan.

First Price fruktmüsli

First Price Fruktmüsli fikk terningkast fem da testpanelet til Bramat.no testet müslier 29 mars 2022. Det ble konkludert med at müslien inneholder lite sukker og mettet fett, samt at fiberinnholdet er bra.

First Price entrecôte

Entrecôten til First Price imponerte i Dagbladet sin test av biff i januar 2021. Entreôten vår fikk terningkast fem i denne testen.

First Price makrellfilet

First Price makrellfilet i tomatsaus fikk terningkast fem i Bramat.no sin test av fiskepålegg i januar 2021. Testpanelet skriver at pålegget har bra innhold av både sukker, salt og protein.

First Price sursild

First Price sursild fikk terningkast fem i testen til Bramat.no i desember 2020. Testpanelet skrøt av lavt innhold av sukker og salt.

First Price tynnribbe

Da julematen skulle testes av TV2 Hjelper deg i desember 2020, ble First Price tynnribbe kåret best i test. Kjøttet hadde ifølge testpanelet mye fett under svoren, ren og god smak og det var god harmoni mellom fett og kjøtt. First Price-ribba fikk også skryt for veldig god svor.

First Price lutefisk

First Price lutefisk var blant de aller beste i VGs test av vakuumpakket lutefisk i desember 2020. Ifølge dommerne var selv bukstykket fast i fisken og tykkelsen på stykkene var fin. Dette holdt til terningkast fem.

First Price Pepperskinke

I september 2020 testet Bramat.no skinkepålegg, og vår pepperskinke fikk terningkast fem i testen. Pepperskinken fikk pluss for bra kjøttinnhold og lite mettet fett.

First Price Kokt skinke

I den samme testen fikk First Price Kokt skinke også terningkast fem. Ernæringfysiologen kommenterte at det var bra med kjøtt og lite mettet fett, men litt mye salt.

First Price fårikål

Fårikål hører høsten til, og det å velge billig kjøtt trenger ikke gå utover kvaliteten. First Price fårikål av lam fikk terningkast fem i VG sin test i september 2020. Dommerpanelet skrøt av en fin og jevn fordeling av biter, god variasjon og balanse mellom kjøtt og fett. Kjøttet duftet dessuten godt og friskt.

Artikkelbilde-FIRST PRICE-middag taco_oversikt.jpg

First Price myke tortilla-lefser har flere ganger kommet svært godt ut av både forbrukertester og ernæringstester. Sist hos Bramat.no i juni 2020.

First Price myke tortilla lefser

Tortilla-lefser er for mange fast tilbehør til fredagstacoen. First Price myke tortilla-lefser fikk terningkast fem da Bramat.no testet tortilla-lefser i juni 2020.

First Price grillpølser

First Price grillpølser fikk terningkast fem da Bramat.no testet grillpølser i april 2020. Ifølge testpanelet har våre pølser bra kjøttinnhold, og de inneholder mindre salt enn de andre pølsene i testen.

First Price fiskegrateng

I april 2020 testet Bramat.no fiskegrateng. First Price fiskegrateng fikk i denne testet terningkast fem og skryt for lite mettet fett og bra saltinnhold.

First Price tamponger

First Price tamponger fikk gode skussmål da Eurofins testet tamponger for NRK i mars 2020. Tampongene fra First Price var blant de desidert billigste i testen, sugeevnen ble vurdert som god, de inneholder mindre dioksiner og slipper fra seg mindre lo enn flere av de langt dyrere variantene.

First Price Hvitost

Det ble terningkast fem på First Price Hvitost da Bramat.no testet guloster i mars 2020. Testpanelet mener vår hvitost inneholder bra med kalsium og har greit innhold av mettet fett.

First Price har produkter i de aller fleste kategorier, og det er ikke alle som blir testet i media. Hvem vet, kanskje du finner noen nye favoritter neste gang du prøver noe nytt fra din lokale NorgesGruppen-butikk?

Relaterte artikler