Dessert med dalgona iskaffe
Husker du dalgona-kaffen som tok internett med storm for noen år siden? Denne dessert-isen tar kaffekremen til et nytt nivå.
Slik lager du dalgona-is
4 porsjoner
Dette trenger du:
- First Price Instant Kaffe
- 4 ss sukker
- 4 ss kokende vann
- Sjokoladesaus
- First Price vaniljeis
- First Price melkesjokolade
Slik gjør du:
- Tilsett First Price pulverkaffe, sukker og kokende vann i en bolle.
- Pisk med en elektrisk håndvisp til dalgona-kaffen er tykk og kremet.
- Sett frem serveringsglass og fyll med sjokoladesaus, vaniljeis og dalgona-krem. Topp med revet melkesjokolade og kos deg!
Eton mess med sjokolade og friske bær
Eton mess er en engelsk dessert som tradisjonelt sett serveres med friske bær, marengs og pisket krem.
Ofte velger mange også å servere den med is. Vi har valgt å ta den helt ut og fylle opp fatet med to typer is og sjokoladesaus, i stedet for marengsen. Kanskje kan det diskuteres om vi fortsatt kan kalle dette Eton mess – men den er fortsatt minst like god!
Slik lager du vår Eton mess
4 porsjoner
Dette trenger du:
- 4 ss First Price vaniljeis
- First Price sandwich-is
- Pisket krem
- Sjokoladesaus
- Friske bær
- First Price melkesjokolade
Slik gjør du:
- Finn fram et serveringsfat.
- Fyll serveringsfatet med vaniljeis, biter av First Price sandwich-is og pisket krem. Ringle over sjokoladesaus og topp med friske bær og revet sjokolade.
- Server og nyt!
Forfriskende sorbet
Sommer, sol og sorbet! Har du fått overraskende gjester eller akutt lyst på en frisk og sommerlig dessert? Da lønner det seg å ha en pakke First Price saftis liggende i fryseren.
Slik lager du enkel jordbær- og appelsinsorbet
Dette trenger du:
- 1 pk First Price saftis jordbær og appelsin
- Litt vann eller sitronsaft ved behov
- Friske bær
- Sitronmelisse
Slik gjør du:
- La isen romtempereres et par minutter før du går i gang.
- Ta av isen fra pinnen og ha i en food prosessor, sterk blender eller en bolle med stavmikser.
- Kjør isen til en jevn blanding. Dersom den blir for tykk, kan du tynne den ut med litt vann eller sitronsaft.
- Hell over i en matboks og sett i fryseren.
- Romtemperer et par minutter før servering. Topp med friske bær og sitronmelisse.