Mange er glade i våre ferdigpizzaer akkurat som de er, men det skal ikke mye til før du har forvandlet en helt vanlig frossenpizza til en enda bedre smaksopplevelse.
Her gir vi deg tre enkle tips til hvordan du kan oppgradere våre First Price-pizzaer både med tanke på smak, næringsinnhold og mindre matsvinn:
1. Få en sprøere pizzabunn
Det første tipset er å stikke hull i bunnen av pizzaen med en gaffel før du steker den. Dette gjør at damp kan slippe ut under stekingen, noe som fører til en sprøere bunn.
Dersom du i tillegg steker pizzaen på en rist i stedet for et stekebrett, vil du få en sprøere opplevelse neste gang First Price pizza står på menyen.
2. Bruk opp tacorestene
Lurer du på hva du skal gjøre med den lille skålen med tacokjøtt, mais og paprika som står igjen i kjøleskapet etter forrige helg? Lag luksus-frossenpizza, da vel.
Det vil både legge til ekstra smak og tekstur på ferdigpizzaen, og er i tillegg en flott måte å redusere matsvinn på.
Slik gjør du:
- Ta pizzaen ut av ovnen omtrent halvveis i den anbefalte steketiden
- Legg tacorestene, for eksempel kjøtt, bønner, mais, og ost, på pizzaen.
- Sett pizzaen tilbake i ovnen og stek til den er ferdig.
3. Lag en salat
Det siste tipset er å servere pizzaen med en frisk salat ved siden av. Dette gir deg et mer balansert måltid, med en blanding av proteiner, fett, og fiber, samt viktige vitaminer og mineraler.
En salat er en frisk og sprø kontrast til et ellers mektig pizzamåltid. Det er også en fin siderett til våre populære pizzabaguetter, eller “snadderloff” som mange også kaller dem.
Slik gjør du:
- Lag en enkel salat ved å blande sammen grønnsakene du liker best, for eksempel salat, tomat, agurk og avokado.
- For ekstra smak tilsetter du litt olivenolje, sitronsaft, salt, og pepper, eller lag din egen favorittdressing.
- Server salaten ved siden av eller på toppen av pizzaen etter steking.