First Price lanserer kjøttdeig med grønnsaker

First Price Kjøttdeig med grønnsaker er et sunnere og billigere alternativ til ordinær kjøttdeig. Få fem middagstips her!

Kostrådene fra norske helsemyndigheter sier at man skal begrense mengden rødt kjøtt. Hver nordmann spiser i gjennomsnitt ca 6,5 kg kjøttdeig og karbonadedeig i året – hva om du kunne redusere dette uten å kutte ut fredagstacoen eller kjøttkakene?

Med nyheten First Price kjøttdeig med 50 prosent grønnsaker får du til nettopp dette. Bytter du ut ordinær kjøttdeig med kjøttdeig tilsatt grønnsaker, kan du halvere andelen rødt kjøtt uten å endre på middagsmenyen. Samtidig øker du andelen grønnsaker, begge deler er positive grep for et mer bærekraftig kosthold og bedre helse.

Visste du at First Price er like sunt som dyrere merkevarer? Les mer om det her.

Kjøttdeigen inneholder bønner, gulrot, kikerter og paprika. Smaken er veldig lik ordinær kjøttdeig, og den kan brukes på akkurat samme måte.

Taco-middag.jpg

Bilde: First Price kjøttdeig med grønnsaker kan brukes på akkurat samme måte som ordinær kjøttdeig, for eksempel i fredagstaco.

Fem middagstips med kjøttdeig tilsatt grønnsaker

  1. Taco med kjøttdeig tilsatt grønnsaker
  2. Pasta bolognese med kjøttdeig tilsatt grønnsaker
  3. Meksikansk gryte med kjøttdeig tilsatt grønnsaker
  4. Hverdagspizza med kjøttdeig tilsatt grønnsaker
  5. Fylt paprika med kjøttdeig tilsatt grønnsaker

Les også: Her finner du oppskrifter på fem billige og gode middager

Gjør middagen billigere

Den nye kjøttdeigen fra First Price er ikke bare et bedre alternativ for klima og helse enn ordinær kjøttdeig, den kan også gi en positiv effekt på matbudsjettet. Prisene på kjøttproduksjon har økt mye den siste tiden, og lite tyder på at matprisene vil falle med det første. Ved å putte mer grønnsaker i produktet, får du en sunnere kjøttdeig til en enda lavere pris.

Les også: Sju enkle grep som gjør hverdagen billigere

Tilsvarende ordinær kjøttdeig fra First Price, er emballasjen vakuumpakket for å minimere luft i emballasjen. Dette sparer mye i transport, fører til bedre plassutnyttelse i butikk, hjemme i kjøleskapet og når den til slutt kastes i søpla.

Her kan du lese mer om hvilke tiltak First Price har gjort for å redusere belastningen på miljøet.

First Price Kjøttdeig tilsatt grønnsaker kan kjøpes hos KIWI, MENY, Spar, Joker og Nærbutikken.

Relaterte artikler