Hvorfor er First Price billig?

First Price er et lavpriskonsept som tilbyr dagligvareprodukter til en billigere pris, takket være en optimalisert verdikjede.

Produkter fra First Price er av god kvalitet og skal være å finne i alle NorgesGruppens butikker, som et prisgunstig alternativ til merkevaren.

Selv om First Price er et lavpriskonsept som tilbyr deg et variert utvalg av dagligvareprodukter til en rimeligere pris, er innholdet du får av god kvalitet. Det er andre steder vi har gjort grep for å redusere våre produksjonskostnader.

Les også: Derfor er First Price like sunt som dyrere merker

Dette er hvorfor First Price er billig

1. Større forpakninger

First Price produkter selges ofte i større forpakninger, noe som gir storskalafordeler. VI kjøper også ofte inn produktene i store kvantum, noe som gjør at prisen per enhet blir lavere.

2. Samme design på produktene

Det er en fast mal for utarbeidelse av design, som gjør det rimeligere per produkt. Noen av produktene har en enklere emballasjeløsning, men innholdet er fremdeles av god kvalitet. 

Les også: Disse miljøtiltakene har First Price gjort

3. Ingen fordyrende mellomledd

Ved å sørge for at produktene har en enkel og optimalisert verdikjede uten fordyrende mellomledd, kan vi også tilby lavere priser i butikk. I de fleste tilfeller bruker First Price også mindre penger på markedsføring av våre produkter enn andre merkevarer.

Totalen av dette gjør at vi kan selge First Price produkter billigere til deg som kunde.

Les også: Reduksjon av salt og sukker i produkter fra First Price