Ofte stilte spørsmål om First Price

Hvorfor er First Price er billig og hvordan ser du hvem som produserer First Price produkter ? Svaret på disse og andre ofte stilte spørsmål får du her.

Hvem produserer First Price produkter?

Produsent og opprinnelse på First Price-produkter står oppgitt på pakningen. Det kan forekomme varer som ikke har fått oppdatert emballasje med denne informasjonen på ennå, da kan du ta kontakt med kundeservice for å få svar på dette.

Les også: Slik ser du hvem som produserer First Price produktet

Er First Price usunt?

Hverdagsprodukter som for eksempel laksefilet, egg og karbonadedeig, er like sunne som produktene fra andre merker og vi jobber kontinuerlig med å redusere salt og sukker i en rekke varer

Hvorfor er First Price billig?

First Price er et lavpriskonsept som tilbyr deg et variert utvalg av dagligvareprodukter til en rimeligere pris. Her kan du lese mer om hvorfor First Price er billigere enn andre merkevarer.

Produkter fra First Price er av god kvalitet og skal være å finne i alle NorgesGruppens butikker, som et prisgunstig alternativ til merkevaren.

Hva er forskjellen på First Price og vanlige varer?

First Price er en prisgunstig lavprisserie med et variert utvalg av rimelige alternativer til de andre merkevarene som tilbys. 

Hva er First Price ost laget av? 

First Price Hvitost er en klassisk hvitost laget av kumelk. Les mer om First Price Hvitost her

Hvem lager First Price gulost?

Produsent og opprinnelse på First Price-produkter står oppgitt på pakningen. Les mer om hvordan du kan finne ut hvor produktet ditt kommer fra her: Slik finner du ut hvem som produserer First Price

Hvem har First Price produkter?

Du finner produkter fra First Price på KIWI, Meny, Spar og Joker.

Hvem produserer First Price potetgull?

Produsent og opprinnelse på First Price-produkter står oppgitt på pakningen. Les mer om hvordan du kan finne ut hvor produktet ditt kommer fra her.

Hvem lager First Price pølser?

Produsent og opprinnelse på First Price-produkter står oppgitt på pakningen. Les mer om hvordan du kan finne ut hvor produktet ditt kommer fra her.

Hvem eier First Price? 

First Price er en del av merkevarehuset Unil i NorgesGruppen. Les mer om Unil her

Hvem produserer First Price kjøttdeig?

Produsent og opprinnelse på First Price-produkter står oppgitt på pakningen. Les mer om hvordan du kan finne ut hvor produktet ditt kommer fra her: Slik ser du hvem som produserer First Price kjøttdeig

Er First Price kjøtt bra?

First Price kjøttdeig består av 100% kvernet storfekjøtt uten tilsatt vann og salt. First Price entrecote fikk terningkast fem da Dagbladet testet biffkjøtt i 2021.  

Er First Price bærekraftig?

First Price jobber hele tiden aktivt for å redusere fotavtrykket på miljøet. Se noen av miljøtiltakene vi har gjort de siste årene. 

Hvor kommer First Price egg fra?

Produsent og opprinnelse på First Price-produkter står oppgitt på pakningen. Les mer om hvordan du kan finne ut hvor First Price produktet ditt kommer fra her.

Stemmer det at First Price Earl Grey er Fairtrade-sertifisert?

Det stemmer. Vi anser te som et høyrisikoprodukt når det kommer til utnyttelse av mennesker. Derfor er all vår te, uavhengig av merke, Fairtrade-sertifisert

Når man produserer og selger en Fairtrade-te i det laveste prissegmentet går ikke prisen på bekostning av Fairtrade-systemet. Det er valget av kvalitet og region som påvirker prisen. Dermed blir Fairtrade og First Price forenlig, mens arbeidernes rettigheter og inntekt er sikret.

Er e-stoffene i First Price-produkter av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse?

E-stoffenes opprinnelse kan variere fra produkt til produkt, så ta kontakt dersom du har spørsmål rundt spesifikke produkter. På noen produkter er opprinnelse av e-stoff på emballasjen oppgitt (under ingrediensoversikten), og vi kommer til å merke dette på flere produkter i tiden fremover.

Inneholder First Price Is animalske tilsetningsstoffer? 

Alle tilsetningsstoffer i First Price Is er vegetabilske.

Inneholder First Price ostepop animalsk løpe? 

Løpen i First Price Ostepop stammer fra storfe. 

Relaterte artikler