Slik lager du 5 ulike gryteretter av én basisoppskrift
Gryterett til middag er billig, godt og ikke minst enkelt. Og enda enklere blir det når du kan lage fem ulike gryter med utgangspunkt i den samme grunnoppskriften – da snakker vi billig gryterett til mange!

En gryterett er en super middagsløsning både på ukedager med dårlig tid, og i helger der smakene har tid til å stå og putre på kjøkkenet mens du slapper av og gjør helt andre ting. En gryte er også et billig alternativ når du skal servere middag til mange.
Men det blir ikke alltid like billig når du må kjøpe inn masse nye ingredienser hver gang. Her har vi derfor laget fem ulike, gode gryteretter som alle følger samme grunnoppskrift – men gir helt forskjellige smaker til slutt!
Hva med å smake dere gjennom én ny gryte i uka for å finne familiens nye favoritt? Lag gjerne store porsjoner til å fryse ned, så er det ekstra enkelt å sørge for en kjapp, billig og næringsrik middag på de dagene dere så vidt rekker innenfor døra før dere må snu igjen.
Her er våre fem tips til gryteretter som er basert på samme grunnoppskrift:
1. Gryterett med kjøttdeig

Pasta bolognese som gryte? Jada, denne gryta med italienske smaker er perfekt for pasta-elskere (og barnefamilier).
Gå til oppskrift: Italiensk gryterett a la bolognese
2. Gryterett med kylling

En mild og kremet kyllinggryte du kan servere med ris og en frisk, grønn salat ved siden av.
Gå til oppskrift: Kremet kyllinggryte
3. Meksikansk gryterett

Når du vil ha litt tex-mex-stemning på en helt vanlig tirsdag.
Gå til oppskrift: Meksikansk gryterett
4. Enkel gryterett med pølse

Pølsegryte er en barnevennlig favoritt som alltid funker! Også et supert utgangspunkt for å bruke opp kjøleskapsrester.
Gå til oppskrift: Pølsegryte med grønnsaker
5. Vegetar gryterett

Her får du oppskriften på en proteinrik og mettende vegetargryte uten kjøtt.



